google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Balkon Dekorasyonu İçin Neler Yapılabilir? | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » Balkon Dekorasyonu İçin Neler Yapılabilir?

Mart ayının gelmesi ile beraber bahar yavaş yavaş etkisini hissetirmeye başladı. Çok yakında herkes balkonlarını gözden geçirmek için doğru vaktin geldiğine karar vererek balkonları için yeni dekorasyon fikirleri düşünmeye başlayacak. Peki 2013′te popüler olan balkon dekorasyon trendleri arasında neler var? İşte balkon dekorasyonu için yapılabilecek bazı pratik çözümler.

Çiçek Kullanımı

Hiçbir şey çiçeklerle süslü bir balkon kadar iç açıcı ve huzur dolu olamaz. Baharla birlikte tüm sokaklar ve yeşil alanların rengarenk çiçeklerle bezeneceği göz önünde bulundurulursa; balkonlu ev sahiplerinin de çiçeklerin bu göz alıcı görüntüsünden yararlanmamaları için hiçbir sebep yok denilebilir. Bu nedenle 2013 yılında da tüm tasarımcıların ve dekorasyon meraklılarının balkon için ilk çözümü yine çiçekler. Onlarca farklı çiçek arasından herkes en sevdiği ya da evini en güzel yansıtacağını düşündüğü çiçeği balkonunda yetiştirerek hem kolay hem de son derece sağlıklı bir dekorasyon çözümüne kavuşabilir.

Fenerler

Elektriğin olmadığı dönemlerde yaygın olarak kullanılan hatta sokak aydınlatması için de tercih edilen bir aydınlatma çözümü olan fenerler 2013′le beraber geri dönüyor. Farklı tasarımlara sahip zengin bir estetik algısına uygun olarak dizayn edilmiş fener modelleri balkonları bu bahar süslemeyi bekliyor. Sıcak yaz akşamlarında balkon sefası yapmayı sevenler için hem tasarruflu hem de dinlendirici bir çözüm olan fenerler 2013′te yaygın olarak kullanılacak.

About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply