google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oturma Odanız ve Salonlarınız İçin Popüler Abajur Modelleri | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » Oturma Odanız ve Salonlarınız İçin Popüler Abajur Modelleri

Oturma odaları ve salonlar, geçmişte oldukları gibi bugün de birçok evde yaşamın merkezi konumunda olan hareketli odalar olarak öne çıkıyorlar. Özellikle çocuk sayısının fazla olduğu ve herkese ayrı birer yatak odası sağlanamayan küçük evlerde, bu alanlar, günün önemli bir kısmının geçtiği ve ailenin bir araya geldiği alanlar oldukları için, buraların ışıklandırılması da farklı ihtiyaçlara göre birden fazla şekilde yapılıyor. Örneğin bir avize ile aydınlatılan salonlarda, daha az ışık gerektiren durumlar için köşelerde konumlandıracağınız birer abajur, oldukça hoş bir atmosfer meydana getirecektir.
Günümüzde hemen hemen bütün yapı marketlerde ve IKEA gibi modern mobilya satan mağazalarda, her bütçeye göre, çeşitli ebat renk ve fonksiyon seçenekleri ile abajurlar bulmak mümkün.
Abajur Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli
Oturma odanız ya da salonunuz için abajur satın alırken, öncelikle mutlaka uzunluğunun odanız ile uyumlu olduğuna emin olmalısınız. Uzun abajurları alçak tavanlı alanlarda kullanmanız olumsuz bir sonuç doğuracaktır. Ayrıca, küçük çocukları ya da evcil hayvanları olan aileler, kolaylıkla devrilebilecek modeller yerine tabana sabitlenebilen yapıda olan ürünleri tercih etmelidir.
Yeni teknoloji ile donatılmış olan bazı abajur modelleri, uzaktan kumanda ile ya da dokunmatik olarak kontrol edilebiliyorlar. Özellikle “akıllı ev” denen konsept içerisinde dekore edilmiş evlerde, bu modellerden birini tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply