google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Yatak Odanız İçin Işıklı Aynalı Masa | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » Yatak Odanız İçin Işıklı Aynalı Masa

Olgoj Chorchoj tasarlanmış Prenses, eşsiz ve fonksiyonel hem de ışıklı ayna ile soyunma tablonun reklamlar. Dahili bir ışıklı ayna mobilya zaten nadir bir parça için nadir bir kavramdır. Çağdaş Prenses tablo sağlam paslanmaz çelik ayaklı bir ceviz üst oluşur. Ahşap üst sağ tarafında bulunan yuvarlak bir gömme depolama içerir. Girintili alanında depolama için dört cepleri ayrılmıştır. Dahili bir ayna tablo kullanımda değilken düzgün bir üst sonuçlanan öğeleri gizler bir yuvarlak kapak altına monte. Solda büyük öğeleri saklamak için kullanılan bir çekmece olduğunu. Bu günümüz prenses için uygun bir öğedir. Şirket bilgileri ve bu Çek tasarım stüdyosu gelen tüm eserler bulunabilir Olgoj Chorchoj .
İçerik Telif Hakkı © captivatist.com





About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply