google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Genç Odası Süslemesi | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » » Genç Odası Süslemesi

Ergenlik aşırı zamanıdır. Genç, arkadaş, gizlilik ve kişisel alan ile sosyalleşme için geniş bir alan gerekir. Onunla konuşmak ve kendi kişisel görüş ve o kişisel alanda görmek istiyorum fikirler öğrenmek için ise, kendi oda tasarımı sayesinde düşünüyorum önce genç, bir çocuk, o, onun görüş ve tadı kurdu.Oda, konfor, işlevsellik ve minimalizm tercih vermek ne zaman dekorasyonBir süslemek için nasıl düşünmek önce genç odası , dekorasyon kendiniz için daha iyi olabilir. 
kemer sıkma ve idealizmin düzenlemede, bir kreş çevirerek, odasına radikal değişiklikler maruz bırakmayın.



KIŞILIK - BIR GENCiN ODA SÜSLEMELERI NASIL olmalı


Başlangıç ​​için, çocuğunuzun geleceğe oda için görünüm tartışmak gereklidir. 
ebeveynler için, çalışma alanı, rahat yatak ve oda mükemmel bir düzen içinde olduğunu iyi aydınlatma önemlidir. 
bir genç için sadece yer açmak için geçersiz bir gibi daha modern, konforlu ve değil hiç. Tamamen onun tutkuları, hobileri ve ilgi alanlarını yansıtan. Yapmak için 
bu soru bir genç vermektir. Çocuğun ne istediğini alırsa, bu ergenlik çok zor gereksiz sorunları kurtaracak. 
- mobilya dönüştürmek ve hareket etmek kolay olmalıdır.Genç hızla değişiyor ve o odada ev sahibi yeterli değişiklikler oldu, o da bir periyodik permütasyon gerektirir.

ODA GENÇ IÇIN BIR RENK SEÇIN.

İlk olarak, oda parlak olmalıdır. Bu bir renk veya birkaç geleneksel olmayan renklerin öz olabilir. Nasıl bir oda genç genç dekore için kendini söyleyecektir. 
Bu resim, kendi yazı, grafik, favori sanatçı ya da önemli biletleri, el ilanları ve bilezik ile bellek küçük bir blok, olabilir.
Alternatif olarak, boya bir duvar emanet olabilir grafiti . Bu sıradışı ve modern, ve böylece çocuklarının güven tat göstermektedir. 
İkinci zemin kaplaması doğal malzemeler seçmek daha iyidir, bu yüzden bir temiz oda bakımı daha kolaydır. Duvar kağıdı: seçmek vinil duvar kağıtları , ya da alternatif olarak, olabilir Duvar veya boyanabilir duvar kağıdı. Ne kadar pahalı değil, odanın reenkarnasyon yapacak. 
Üçüncü olarak, genç odası dekorasyon, çocuğun zihninde olumlu olduğunu unutmayın, meydan okurcasına iç ışık renkleri etkilemez. Bunlar soluk şeftali duvar gibi renk sıçraması, ile kombine edilebilir, sen kiraz kanepe ve mavi perde seçebilirsiniz. 
duvarların rengi Koyu renkler, en iyi önlenir, bu olumsuz gerilim ve aşırı yorgunluk yaratıyor, genç etkileyebilir. 
Alternatif karanlık , kalın perdeler ve ışık noktası kaynaklarının kurulumu asmak için teklif, o odada gölge oluşturmak için yardımcı olacaktır.

BIR GENCIN ODASI DEKORE NASIL BIRKAÇ IPUCU:

  1.  Yer. Bu bol olmalıdır. Bu kitap, giysi, ve çalışma alanı ve oturma alanları oluşumu için için ihtiyacınız olacak. Aynı dikkate arkadaşlarınızla olsun-araya için yer verilmelidir.
  2. Uygun organizasyon. Böylece, çalışma alanı iyi aydınlatılmış olması ve fonksiyonel mobilyalar olmalıdır.Tercihen, bir kanepe yatağa, küçük bir odada büyük bir tasarruf alanı var.
  3. Soyunma odaları ve küçük şeyler doldurma - doğrudan çocuğun emanet etmek daha iyidir. Posterler, kartlar, hediyeler ve kitaplar - hatta odanın vizyonunu göre her şeyi koymak. Bu bu kadar, yine de, bir gencin zevkleri eleştirmek ve meydan okumak için gerekli değildir, o zaman büyük miktarda, değil tutun.
  4.  Bir genç "güzellik" hiçbir klasik vizyon ve bir rock tarzı, ya da Gotik kendi köşesine yapmak istiyorsa,. Sürpriz alınmamalıdır Gotik tarzı dekorasyon mavi-siyah anlamına gelmez, ve rock tarzı kafatası ve sivri değildir. Bu hayal gücü göstermek ve kayıt ile, bir konser salonu ya da eski bir kale bir atmosfer oluşturmak için daha iyidir.
  5. En kolay ve dekorasyon odalarda uzlaşma - çerçevesiz mobilya. Böylece, sandalye arkadaşlarınızla armut konfor bölgesi, tatil veya olsun-araya için idealdir.






Kendiniz gerçeğe kendi ergen fikir ve fikirlerini gerçekleştirmek için fırsat vermek önemlidir.

About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply