google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Dekorasyon Uygulamalarında Görüntü Kirliliği Nasıl Önlenir | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » Dekorasyon Uygulamalarında Görüntü Kirliliği Nasıl Önlenir

Ev dekorasyonu, ailemiz ve değer verdiğimiz misafirlerimiz için sağlıklı huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı oluşturma sanatı ve stil sahibi tasarımın kaynağıdır. Görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla, evlerimize dekorasyon yaparken, sene içerisinde yeni moda olan ürünleri titizlikle seçmeliyiz. Aksi takdirde yıllar önce titizlikle kurduğumuz bu yaşam alanları, aşırı dekoratif eşya kullanımı neticesinde yaşanmaz bir hal alabilir.

Unutmamak gerekir ki, yaşam boyu süren ferahlık duygusunu korumak, sürdürülebilir bir dekorasyon anlayışı ile birlikte kolaylıkla mümkündür. Bu noktada en çok, yapılan hataların başında, ev dekorasyonu uygulamalarının gereğinden pahalı ya da ucuz olduğu konusunda önyargılı kararlar vermek gelmektedir. Aslında her ne kadar yeni başlayanlar ve henüz dekorasyon dünyasında yolculuklarının başında olanlar için kaliteli bir yaşam alanı meydana getirmek nispeten pahalı bir uğraşı olsa da, zaman içerisinde keşfedilen yaratıcı uygulamalar, her bütçeye bir şekilde ev dekorasyonu yapmanın mümküm olduğunu dekorasyon ile uğraşanlara göstermektedir.

Bugün dünya çapında ünlü olan IKEA Hacker ya da House To Home gibi internet üzerinden kendi projelerini herkese açık biçimde sunan dekorasyon kaynakları, “repurposing” yani yeniden amaçlandırma üzerine kapsamlı uygulamalar yapmaktadır. Her ne kadar ülkemizde henüz birçok evde temel dekoratif öğeler dahi tamamlanmamış olsa da, Anadolu insanının yüzlerce hatta binlerce yıllık geleneği, hiç bir objeyi atmayıp, başka bir alanda kullanarak ömrünü uzatma anlayışı üzerine kuruludur.

About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply