google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Mutfakta Mükemmel Bir Uyum | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » Mutfakta Mükemmel Bir Uyum

Çoğu zaman, hayal olan iç oluşturmak için, size duvarların yıkılması ve transfer pencereler de dahil olmak üzere daire radikal bir yeniden tasarımı, yapmak gerekir.Değişim yerleri ve odaları - oturma odasına dönüştürülmüş yatak odası, banyo da oturma odası ile birlikte mutfak, yere taşındı.

Farklı malzeme, doku ve stil, moda tasarım, paslanmaz çelik ve sıcak ahşap kombinasyonu - her şey mükemmel bir uyum içinde olması gerekir.
Parlak renkler ekleyerek dikkatini çekmek için koyu gri duvarlar ve siyah-kırmızı-beyaz kombinasyonu parlak teraslar - disiplinin sağlanması büyük bir üniforma arka plan oluşturur Oturma odasında mobilya ve modern grafik (. Karışık teknik, çizim mürekkepleri) sağlayacaktır.
Daha sonra, oturma odasına bitişik mutfak değiştirin. İkimiz de binanın üslup karışımı unutmadan, doğanın bir parçası düzenlemek gerekir. Bu, cam ve metal elementlerin varlığı için ajur raflar ve gömme anlamına gelir.



About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply