google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Fasıl Akşamları İçin Yemek odaları | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » » » Fasıl Akşamları İçin Yemek odaları

Ne yastıkları, rafine lambalar, mumlar ve parlak tekstil çevrili bir masada oturup daha rahatlatıcı olabilir? Bu lüks istiyorsanız, sadece dekore yemek odası Fas tarzı veya bölge. Kırmızı, mavi, turkuaz, sarı ve altın ihtiyacınız olan renkler ve çeşitli stilleri bunları karıştırabilirsiniz, tekstil, duvarlar ve hatta mobilya tipik Doğu desenleri. Bu karakteristik desen ve renk duvar karoları kullanabilirsiniz - bu uygundur Faslı bir iç için. Doğal ahşap, geleneksel fenerler, düşük tablolar ve minderler yerine sandalyeler böyle bir dekor için kullanabilirsiniz şeylerdir. Eğer daha sakin bir şey isterseniz Aslında, sulu renkler zorunlu değildir, sadece beyaz, desen ve geleneksel mobilya almak ve güzel bir Fas-ilham iç alırsınız. Aşağıda ilham arayın ve oluşturmaya başlayın!


































About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply