google.com, pub-2852544645910396, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Büyük Modern Tasarım Harikası Evler | Ev dekorasyonu, Ev dekorasyonları, Ev Dekorasyon Fikirleri
» » Büyük Modern Tasarım Harikası Evler

Midvale Courtyard Madison, Wisconsin yoğun bir cadde üzerinde yer almaktadır. Başlangıçta 1.685 metrekare yarım yüzyıl çiftlik sahibi, bu gizlilik ve oda yoktu. Bruns Mimarlık kapalı otopark alanı ekleyerek ve yeni bir ikinci katta bir Master Suite oluşturmak için yukarı uzanan, giriş alanı genişleterek eve 840 metre kare ekledi. Bu yeni yalıtım, enerji verimli mekanik sistemler, düşük E camlı pencere düzeni ve yenileme sürecinin bir parçası olarak ana kat planı yeniden düzenlemeye bir yeni bir çatı olarak yükseltmeleri. Yeni tasarım gizlilik duvarları ve özel açık yaşam için iç avlu bir dizi oluşturmak için birden fazla dikey düzlemler ekledi. Yeni iç avluları bölge veya aynı zamanda orijinal ana kat tavan yüksekliği 2 kat yukarıda inşa artarak ana katta ana yaşam alanları ve tavan yükseklikleri için kanat bir dizi yarattı.






















About ibrahim kayadibi

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply